Siropurile cu miere , fara conservanti si NEpasteurizate !

sirop de catina micIncep prin a-mi cere scuze acelor clienti care au incercat in aceasta saptamana sa comande siropul de catina si nu mai era pe stoc.

Ultimul sfarsit de saptamana in care am fost la Bucuresti, ne-a lasat fara siropul de catina. Sositi acasa am refacut stocul, dar am ramas din nou fara vitamina tineretii, deoarece au fost multe comenzi si spre bucuria noastra o precomanda destul de maricica din fiecare sirop,

Pentru a reusi sa onoram aceasta comanda, dar in acelasi timp sa anuntam din timp lipsa siropurilor, am hotarat sa va anuntam lipsa siropurilor din stoc dupa cum urmeaza:

*19-25.10.15 – nu o sa avem pe stoc siropul de afine
*26.10-01.11.15 – nu o sa avem pe stoc siropul de merisoare
*02-08.11.15 – nu o sa avem pe stoc siropul de coacaze.

Pentru cei care nu au consumat inca siropurile noastre, trebuie sa va spunem ca aceste siropuri sunt doar cu miere de albine. Stoarcem fructele prin presare la rece, sucul si pulpa pe care o obtinem este amestecata numai cu miere de albine. Fara conservanti si fara sa fie pasteurizate. Siropurile au termen de valabilitate doua luni, obligatoriu pastrate la frigider.

Citeste si →   Nuca si porumbele cu miere de albine.

Din 500 ml de sirop concentrat reusiti sa obtineti 3-4 litri (dupa gustul fiecaruia) de suc natural. Sucul preparat trebuie consumat in urmatoarele 8-10 ore, deoarece dupa 10 ore isi schimba gustul, iar dupa 24 de ore incepe procesul de fermentare.

Va multumim pentru intelegere.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *