Livrare si plata

Livrare si modalitati de plata a produselor

   Efectuarea comenzilor se poate face:

1. Prin magazinul online:  https://www.mieresabadus.ro/
2. La e-mail: comenzi@mieresabadus.ro
3. Prin SMS la nr de telefon  0763609637

   Alegerea platii pentru comenzile din tara:

1. Plata anticipata in contul Banca ING – PFA SABADUS SIMONA ALINA  RO18INGB0000999906450117.
2. Prin paypal
3. Ramburs

   Alegerea platii pentru comenzile din afara tarii:

Plata se face anticipat,  dupa calcularea costului transportului cu firma Atlassib, (pentru detalii legate de comenzi , transport si plata, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic)

Ridicarea coletelor se face de la sediile firmei Atlassib, din locatia aleasa de catre client.

Plata anticipata in contul bancar sau paypal:
Dupa finalizarea comenzii, in scurt timp veti primi  confirmarea existentei produselor pe stoc.Urmeaza sa ne trimiteti un mesaj la adresa comenzi@mieresabadus.ro dupa ce a fost achitata contravaloarea facturii. sau un SMS la nr de tel. 0763609637. In momentul confirmarii intrarii banilor in cont, va confirmam finalizarea comenzii, urmand ca in maxim 48 de ore lucratoare (in tara), coletul sa ajunga la destinatie.

Din cauza volumului mare de lucru a firmelor de curierat, in urmatoarea perioada (pana aproximativ in 08.01.2019) timpul de 48 de ore in care coletul ajungea la dvs , ar poate sa creasca pana la 96 de ore.

Va multumim pentru intelegere.

 Costuri si transport in tara:

Livrarea se efectueaza prin firmele de curierat GLS, Urgent-Cargus sau Nemo Express, dupa cum urmeaza:

  • GRATUIT – daca valoarea comenzii depaseste 250 lei (destinatia trebuie sa fie acoperita de catre firmele de curierat GLS, Urgent-Cargus sau Nemo Express , fara kilometrii exteriori) ;
  • 14 lei daca valoarea comenzii este mai mica de 250 lei, iar plata produselor si a transportului este facuta in avans.  (destinatia trebuie sa fie acoperita de catre firmele  de curierat GLS, Urgent-Cargus sau Nemo Express , fara kilometrii exteriori) ;
  • 19 lei daca plata se face ramburs (destinatia trebuie sa fie acoperita de catre firmele de curierat GLS, Urgent-Cargus sau Nemo Express , fara kilometrii exteriori).

In cazul livrarilor in zonele din afara ariei acoperite de Urgent-Cargus sau Nemo Express se adauga 1,43 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km. suplimentar

Daune la transport

Miere Sabadus isi asuma responsabilitata pentru transportul efectuat prin Urgent-Cargus sau Nemo Express, iar in cazul in care un produs este distrus, returnam produsul fara nici o cheltuiala din partea clientului, in maxim 48 de ore. In cazul in care continutul coletului este distrus/spart, va rugam sa faceti 2-3 poze si sa ni le trimiteti la adresa de email comenzi@mieresabadus.ro Va multumim.
Clientul este obligat sa verifice coletul care prezinta lovituri, sau deformari, in fata agentului de la firma de curierat, iar in cazul deteriorari unui produs sa intocmeasca un proces verbal de constatare (model de la firma de curierat) a pagubei.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stoc, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare, anuntandu-va printr-un mesaj in e-mail sau telefonic.
Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.
Miere Sabadus isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.
Persoanele care trimit comenzi si/sau mesaje rau intentionate vor suporta rigorile legii !

Pentru detalii sau alte nelamuriri va rugam sa ne contactati la e-mail office@mieresabadus.ro sau la tel 0763609637, 0756212964.

NOTA* Nu impunem o valoare minima a comenzilor.