Siropul din coacaze negre si efectul ANTI CANCER.

P1130928 Miere SăbădușTraim pe o mina de aur si nu stim sa apreciem acest lucru. Nu, nu despre mina de aur de la Rosia vreau sa vorbesc, exista ceva mult mai important si de valoare in aceasta tarisoara mica. Pe langa mierea de albine si celelalte produse apicole gasim foarte multe fructe miraculoase care previn si vindeca multe boli, cum ar fi AFINELE, CATINA si COACAZELE NEGRE.
Este foarte important sa consumam coacaze deoarece : prelungesc viata, regenereaza organismul si il dezintoxica, imbunatateste circulatia sngvina si functia rinichilor, stimuleaza activitatea sistemului nervos central, scade colesterolul si acidul uric, mareste  acuitatea vizuala, elimina anemia, stimuleaza cresterea si consolidarea oaselor, regleaza activitatile hormonale, are actiune antiinflamatoare, reduce procesele de putrefactie, stimuleaza secretia sucului gastric, previne accidentele vasculare, trateaza reumatismul, guta, amigdalita cronica, pneumonie, bronsita, tuberculoza pulmonara si cel mai important are efect anti cancer.
Sunt sau nu o mina de aur aceste fructe, dvs hotarati, dar nu uitati este mai usor sa prevenim decat sa vindecam bolile.
Aceste lucruri m-au facut mai hotarat sa consum si sa pun in vanzare SIROPUL DIN COACAZE, facut doar din coacaze si miere de albine. Este un produs 100% natural, fara conservanti.
Sunt mult mai multe lucruri de spus despre coacazele negre si rezultatele lor de vindecare si prevenire a bolilor, dar sunt sigur ca incepand de maine o sa fiti mai hotarati in consumarea lor.
Siropul este ambalat la flacoane de 500 ml.
Cititi si despre siropul din afine si siropul din catina.

 

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.