Dezastru la Salcam 2012

P1130034 Miere Săbăduș

P1130055 Miere SăbădușAzi, in loc sa sarbatoresc ziua sotiei mele, am fost nevoit sa caut urgent o locatie  la Salcam. Dupa 400 km, majoritatea salcamului arata ca si in fotografii. Flori doar 10%, sau chiar deloc. Joi speram sa fim intr-o locatie cu mai mult salcam, in zona Clujului. In viata mea nu am vazut atatea familii de albine pe km patrat ca si astazi. Oare timpul o sa fie de partea noastra ?

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Dezastru la Salcam 2012

 1. Anonymous spune:
  0

  Asa putine flori au copacii de salcam. Daca o sa am timp o sa ma duc si eu sa vad si pe la noi tot asa putine flori au salcamii anul asta.

  • albinuta veninoasa spune:
   0

   Salcamul din zona jud SM si o parte din zona SJ a fost distrus. Mai exista doar salcamul de pe vai si unele dealuri care au fost ferite de frig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.