Colectoarele de polen la munca.

P1130074 Miere Săbăduș

Azi am reusit sa pun colectoarele de polen. Da, stiu dupa ultimul articol trebuia sa fiu undeva la slcam, la vreo 150 de km de Satu Mare, dar este o poveste urata si momentan nu vreau sa va stric si voua ziua. Totul se rezuma la faptul cand unele persoane (nu-i putem numi oamnei), “ling ce scuipa”.
Mergem inainte si abia astept sa vad ce o sa gasesc in colectoare maine seara. Cine doreste un polen de calitate, il recolteaza zilnic si il pastreaza la congelator. Polenul avand umiditatea foarte mica isi pastreaza foarte bine toate propietatile, dovada fiind si rezultatele pe care le garantam cu energizantul.
Era sa uit sa va spun, am stors mierea de rapita si astept cu nerabdare sa stiu daca mi-a iesit o “combinatie”  O sa va spun despre ce este vorba dupa aproximativ 10 zile (la miere ma refer).

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

3 comentarii pentru “Colectoarele de polen la munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.