Protejarea albinelor de caldura.

P1120809 Miere Săbăduș

P1120803 Miere Săbăduș

Nu numai noi trebuie sa fim protejati de caldurile mari si albinele asteapta o mana de ajutor. Binenteles se descurca in orice situatie si la temperaturi mult mai ridicate, ventilandu-si stupul cu propiile aripioare.

Am reusit sa protejez spatele si capacele stupilor care sunt jos cu ceva placaje si cu rapita. A fost mult prea cald anul acesta la rapita.

Nu-i de mirare ca nectarul este mult mai putin in faguri decat anul trecut. se poate observa cum albinele au luat o pauza lunga, au iesit din stup pt a ramane cat mai mult spatiu si a reusi sa ventileze stupul.

Lucreaza in 3 schimburi si nu se plang :).

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Protejarea albinelor de caldura.

    • albinuta veninoasa spune:
      0

      Da, a fost 2011 bun pt rapita si record pt salcam, dar teiul zero. Binenteles pt cei din Sud a fost bun si pt floarea soarelui. Oricum ne bucuram ca nu a fost asemanator cu 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.