Veninul de albine folosit in tratarea bolilor

albinutele la apipunctura Miere Săbăduș
albinutele-la-apipunctura-
Albinele-trateaza-durerile-de-spate-
Albinele-trateaza-durerile-de-spate-

Intr-un articol anterior am scris despre veninul de albine si bolile care sunt vindecate. Azi vreau sa va prezint una din zilele de tratament impotriva durerilor de spate (şale) pe care o fac cu veninul de albine . Inainte de a incepe tratamentul, timp de doua saptamani am consumat zilnic tinctura de propolis si energizant 100% natural, deoarece ajuta foarte mult o detoxifiere si vitaminizare a organismului inaintea unui tratament. Dupa acest tratament m-am deplasat la stupina, iar inainte de aplicarea intepaturilor de la albine, masez foarte bine locul care urmeaza intepat. Nu va riscati sa urmati acest tratament, numai in momentul in care sunteti siguri ca nu sunteti alergici la intepaturile de albine. Azi au mai murit 3 albine dupa ce m-au intepat. Tratamentul impotriva durerilor de spate (şale), cu intepaturi de la albine il fac pe o perioada de 9 zile. In ultimii 3 ani am facut acest tratament in fiecare toamna si primavara. Anul acesta nu am avut timp sa-mi fac tratamentul in toamna, dar l-am inceput acum. Primele efecte le-am observat dupa 3-4 saptamani, dar cel mai bine m-am simtit dupa primele doua tratamente. Intradevar, majoritatea specialistilor nu sunt de acord cu aceste cantitati mari de venin pe care le-am folosit, dar durerile erau prea mari, iar daca am vazut ca sunt rezultate, am continuat cu acest tratament. Exista si alte variante a acestui tratament, cum ar fi: *dupa prima intepatura, se scoate acul cu o penseta si se mai fac aproximativ 4-5 intepaturi. *apipunctura cu ace, in cabinete specializate, unde veninul de la mii de albine este adunat si predat specialistilor.

Aici gasiti si filmuletele in care veninul de albine este folosit in tartamentul durerilor de spate (şale):


Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Veninul de albine folosit in tratarea bolilor

  1. Boz ROMICA spune:
    0

    Buna ziua. Va rog din suflet sa-mi spuneti cate albine pot pune la locul dureros(o reteta).Mentionez ca nu sunt alergic. Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.