Albinutele si mierea de Tei.

Au ajuns albinutele sa culega si mierea de tei. De aceasta data nu am mai luat teapa de la camionagiu si am ajuns la timp. Am gasit locul la stupina intr-o zona frumoasa, iar parintelui Damaschin de la manastirea Portarita, ii multumesc pt locatie.
A fost prea perfect totul, iar cand am mai avut 50 de metri, pana la locatia stupinei,camionul s-a impotmolit in iarba uda si noroi. Atunci a inceput distractia. Am mers in sat la ora 1 noapte sa gasim tractor, dar degeaba, oamenii dormeau fara griji, n-au reusit nici cainii din ograda nici claxoanele noastre sa-i trezeasca. Ne-am intors, l-am ajutat pe om sa-si scoata  camionul si am inceput sa caram lazile cu albine, deoarece erau pe holul pavilionului. Am prins si o ploaie marunta, mocaneasca cum zicem noi, dupa care uzi leoarca, ne-am schimbat si ne-am facut comozi in garsoniera (batranul Audi). La 6 dimineata am adus un tractor din sat si am rezolvat treaba.
Azi, imi era mai mare drag sa vad ce zbor au. Teiul pucios (poza dr jos) deja este in floare, iar cel alb urmeaza sa infloreasca. Anul acesta sper sa tina vremea cu noi.

Filmuletul cu zborul de azi, il gasiti aici
Citeste si →   Miere de mana nu exista!

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.