Intepatura de albina sau viespe.

viespe Miere Săbădușalbinaintepatura Miere SăbădușIn timp ce verificam o lada goala din pavilion, am fost intepat prin manusa. In momentul cand m-am uitat in locul intepat am observat lipsa acului si mi-am dat seama ca nu a fost o albina. Uitandu-ma mai atent, un viespe mare (gaun, lupul viespilor) decola linistit afara. Nu i-am acordat mare atentie ca eram obisnuit cu intepaturile. Chiar daca a fost o mica intepatura, ramanand un semn foarte mic, o durere mica si enervanta isi facea aparitia la un interval de 5-30 sec. Aceste dureri au insistat aproximativ 4-5 ore. O atentie mare trebuie sa aveti si in momentul in care plecati cu masina de la “iarba   verde, din zona padurilor, sau alte locuri, sa va uitati cu atentie ce aveti in masina. Dupa ce am plecat de la albine, nu am pornit muzica, fiind drumul foarte rau, ascultand ce surprize imi mai face masina, auzind o bataie dr spate. Nu dupa mult timp am auzit un bazait diferit fata de cel al albinelor care raman prin masina si am constatat ceea ce vedeti si voi in prima poza. Nu spun ca este cel care m-a intepat, dar rudele lui au fost. 
Observati diferenta mare intre o albina si un viespe mare in poza din stg.
Un filmulet gasiti aici.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Intepatura de albina sau viespe.

    • albinuta veninoasa spune:
      0

      Tocmai acesta a fost si motivul pt care am scris acest articol. Daca porneam muzica in masina, nu mai auzeam acel bazait. Nu-i neaparat sa fii intepat, dar cand vezi asemenea ganganie mare…, o secunda de neatentie in timp ce conducem duce la accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.