Capsuni cu miere.

1 Miere Săbăduș

2 Miere SăbădușP1130506 Miere SăbădușP1130507 Miere Săbăduș
Dupa cum stiti imi plac provocarile de a descoperi cat mai multe lucruri noi. Pe langa energizantul 100% natural, finettti de la albine, ciocolata de la albinute, care a ajuns in final finettti de la albinute si sirop din catina cu miere, m-am hotarat sa incerc pastrarea capsunilor in miere. Prima varianta de  a pastra capsunii in miere a esuat, deoarece dupa 3 zile au inceput sa fermenteze din cauza apei care exista in capsuni. Am incercat si varianta dupa ce au fost tocati si adaugata miere. A rezistat aproximativ 7-8 zile pana cand mierea s-a desprins de suc, capsunii ramanand la suprafata. Varianta care am depus-o in frigider rezista bine si are un gust deosebit.Binenteles capsunii nu au fost tratati cu nimic.
Incercam si alte variante, dar fara conservanti si chimicale.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Capsuni cu miere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.