Capsuni cu miere.


Dupa cum stiti imi plac provocarile de a descoperi cat mai multe lucruri noi. Pe langa energizantul 100% natural, finettti de la albine, ciocolata de la albinute, care a ajuns in final finettti de la albinute si sirop din catina cu miere, m-am hotarat sa incerc pastrarea capsunilor in miere. Prima varianta de  a pastra capsunii in miere a esuat, deoarece dupa 3 zile au inceput sa fermenteze din cauza apei care exista in capsuni. Am incercat si varianta dupa ce au fost tocati si adaugata miere. A rezistat aproximativ 7-8 zile pana cand mierea s-a desprins de suc, capsunii ramanand la suprafata. Varianta care am depus-o in frigider rezista bine si are un gust deosebit.Binenteles capsunii nu au fost tratati cu nimic.
Incercam si alte variante, dar fara conservanti si chimicale.

Citeste si →   Congelator plin !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Capsuni cu miere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.