Storsul mierii de tei, partea a doua.

Ieri am reusit sa stoarcem mierea de tei. Binenteles dupa cum observati am avut si ajutoare, socrii. Fara aceste ajutoare nu reusesti prea multe si le multumesc din tot sufletul. Nu, nu este vorba numai de storsul mierii. Sunt multe activitati care sunt preluate de catre ei, iar eu sa reusesc sa-mi desfasor treaba in stupina cat mai mult si mai bine. Anul acesta ne-am asteptat la o productie mai mare, deoarece dupa cum spun batranii, teiul ofera nectar mult odata la 4 ani, dar nu a fost asa anul acesta. Nu ma pot plange, cand ma gandesc la 2011ca am mers cu mancare la ele. Pt anul urmator, daca sunt sanatos, ma gandesc sa invit la storsul mierii, acele persoane care spun ca este scumpa mierea. Acum la storsul mierii, in pavilion, termometrul arata 37°C.

Citeste si →   Mierea de salcam a ajuns in borcane.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.