Storsul mierii de tei, partea a doua.

P1140338 Miere Săbăduș

P1140335 Miere SăbădușP1140325 Miere SăbădușP1140312 Miere SăbădușIeri am reusit sa stoarcem mierea de tei. Binenteles dupa cum observati am avut si ajutoare, socrii. Fara aceste ajutoare nu reusesti prea multe si le multumesc din tot sufletul. Nu, nu este vorba numai de storsul mierii. Sunt multe activitati care sunt preluate de catre ei, iar eu sa reusesc sa-mi desfasor treaba in stupina cat mai mult si mai bine. Anul acesta ne-am asteptat la o productie mai mare, deoarece dupa cum spun batranii, teiul ofera nectar mult odata la 4 ani, dar nu a fost asa anul acesta. Nu ma pot plange, cand ma gandesc la 2011ca am mers cu mancare la ele. Pt anul urmator, daca sunt sanatos, ma gandesc sa invit la storsul mierii, acele persoane care spun ca este scumpa mierea. Acum la storsul mierii, in pavilion, termometrul arata 37°C.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.