Ultima zi si cea mai lunga.

A 3 zi si ultima, dar si cea mai lunga la storsul mierii. A fost de fapt cea mai scurta, dar a fost ultima si cea mai calduroasa. Daca aveam inca 5-6 familii in plus, cred ca ramaneau pe urmatoarea zi. Nu mai reuseam sa ne revenim dupa asa o caldura. Nu am mai reusit sa fac o poza la termometru din pavilion, dar azi sigur a ajuns la 42°C. Sunt sigur ca mare noroc am avut ca ne-am hidratat cu suc natural din coacaze.
Ce bine ar fi daca am reusi sa luam ramele cu miere, sa le depozitam si sa le stoarcem la iarna :)). Azi am adunat si cel mai mult fagure naturala, facut din gusa lor, de la  harnicute.
Am adunat si multe capacele, dar cand ma gandesc ca trebuie sa scot vreo 50 de albinute care s-au incapatanat sa ramana acolo …, dar vb alta data despre capacele si ceva poze binenteles.

Citeste si →   Siropul de afine cu miere de albine

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Ultima zi si cea mai lunga.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.