Ultima zi si cea mai lunga.

P1150716 Miere SăbădușP1150697 Miere SăbădușP1150709 Miere SăbădușP1150718 Miere SăbădușA 3 zi si ultima, dar si cea mai lunga la storsul mierii. A fost de fapt cea mai scurta, dar a fost ultima si cea mai calduroasa. Daca aveam inca 5-6 familii in plus, cred ca ramaneau pe urmatoarea zi. Nu mai reuseam sa ne revenim dupa asa o caldura. Nu am mai reusit sa fac o poza la termometru din pavilion, dar azi sigur a ajuns la 42°C. Sunt sigur ca mare noroc am avut ca ne-am hidratat cu suc natural din coacaze.
Ce bine ar fi daca am reusi sa luam ramele cu miere, sa le depozitam si sa le stoarcem la iarna :)). Azi am adunat si cel mai mult fagure naturala, facut din gusa lor, de la  harnicute.
Am adunat si multe capacele, dar cand ma gandesc ca trebuie sa scot vreo 50 de albinute care s-au incapatanat sa ramana acolo …, dar vb alta data despre capacele si ceva poze binenteles.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Ultima zi si cea mai lunga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.