Un roi de albine ne ajuta sa ne cunoastem.

P1140875 Miere Săbăduș

P1140878 Miere SăbădușP1140903 Miere SăbădușP1140886 Miere Săbăduș Acum vreo doua saptamani imi programasem sa-i fac o vizita unei persoane care are o ferma de cai si  o cunosteam doar pe facebook, dar am fost prea aglomerat si nu am reusit sa ajung. Destinul isi spune cuvantul de fiecare data. De aceasta data destinul a facut apel la un roi de albine care s-a instalat frumos pe un ghiveci de flori, exact la persoana la care nu am reusit sa-i fac o vizita. Nici una nici alta am vorbit cu Vasile Blaga la telefon si m-am dus sa ridic acel roi. Am pus roiul in lada si am luat la pas fiecare bucatica din acea ferma, alaturi de Vasile. Am ramas surprins placut ce am vazut acolo. Boxele pt cai, locul pt lectiile de calarie, ioi, am uitat sa va spun ca nu este o simpla ferma, este singurul loc din Satmar unde se  pot lua lectii de calarie. Binenteles am ramas sa asist si la o lectie de calarie si mi-am dat seama destul de repede ca Vasile este bolnav de aceasi boala ca si mine. Ii plac enorm animalele si este dedicat trup si suflet acestor cai, acestor lectii. Sa fi vazut cat de amanuntit oferea amanunte in timpul lectiilor. Nu era de ajuns sa-i spuna elevei ce trebuie sa faca, ii explica si de ce trebuie facut acel lucru. Si pt a fi sigur ca a priceput acest lucru si ii iasa perfect elevei, o pune sa mai incalece odata, cu piciorul intins. Cel mai mult mi-a placut la el, dupa acele explicatii amanuntite, intra si in planul de rezerva, in cazul in care, prin absurd acel cal foarte dresat si ascultator, o lua razna putin, ii explica ce are de facut fara a intra in panica, deoarece fraiele sunt la ea in mana.. Mai avea putin si incepea sa picteze ceea ce  spune. Asta inseamna sa iti placa ceea ce faci. Imi plac acesti oameni care duc spre perfectiune ceea ce stiu.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

6 comentarii pentru “Un roi de albine ne ajuta sa ne cunoastem.

    • albinuta veninoasa spune:
      0

      De la primarie, prima strada la stg, pana in capat si la dr, spre fostele ggrajduri. Exista semne indicatoare. Cei care nu au urcat niciodata pe un cal, regreta ca nu au avut initiativa mai repede. Oricum este …, prima data ai un gol in stomac cand esti pe cal, iar cand vezi cum te asculta calul, incepi sa-l iubesti mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.