Polenul de toamna.

P1160231 Miere Săbăduș

P1160237 Miere SăbădușLa primele ore ale zilei am inceput montarea colectoarelor de polen, dupa care le-am lasat la munca.
In aceasta seara, impreuna cu familia am venit sa colectam putinul polen care l-au adus albinutele.
P1160247 Miere SăbădușP1160240 Miere SăbădușIn prima zi polenul este foarte putin, de la aproximativ 40 de familii de albine nu adunam  500 gr, dar polenul daca nu ajunge in stup, maine va fi cererea mult mai mare de polen si asa ajungem sa adunam tot mai mult polen de la ele.
Stati linistiti ca ajunge polen si in stup, dar in cantitati foarte mici. Albinele sunt foarte istete si gasesc tot felul de locuri pe unde sa duca polenul.
Polenul pe care il vedeti la Cassian, este tot polenul adunat azi. Maine o sa fie mai mult. Copii au fost singurii care au dorit sa ma ajute la degustat polenul.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.