Rezultatul experimentelor cu miere de albine si coacaze.

P1140302 Miere Săbăduș

P1140301 Miere Săbăduș
Dupa cum stiti incerc diferite retete, sau mai simplu, amestecuri dintre fructe cu miere de albine. Mi-a reusit siropul din catina si siropul din coacaze la un gust excelent. Am mai facut o incercare pe care am facut-o si la siropul din catina, acela de a amesteca samburii si pulpa ce a mai ramas, cu miere de albine. De aceasta data samburii si pulpa ce a ramas din coacaze am amestecat-o cu miere si am tinut-o in frigider si in  camara. Au trecut 8 zile si doar acum mierea se desparte de acesti samburi si pulpa, in conditiile in care borcanelul a fost depozitat in camara. Are in continuare  un gust foarte bun, cu diferenta ca si-a facut aparitia siropul in borcanel, fara sa fermenteze.
Va astept comenzile pt siropul de coacaze. Pretul este doar 30 de lei 500ml.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Rezultatul experimentelor cu miere de albine si coacaze.

    • albinuta veninoasa spune:
      0

      posibil sa fie buna, daca adaugi dupa ce prajitura ii gata. Daca adaugi inainte de a fi pusa la cuptor, ii distrugi vitaminele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.