Dupa cum stiti incerc diferite retete, sau mai simplu, amestecuri dintre fructe cu miere de albine. Mi-a reusit siropul din catina si siropul din coacaze la un gust excelent. Am mai facut o incercare pe care am facut-o si la siropul din catina, acela de a amesteca samburii si pulpa ce a mai ramas, cu miere de albine. De aceasta data samburii si pulpa ce a ramas din coacaze am amestecat-o cu miere si am tinut-o in frigider si in camara. Au trecut 8 zile si doar acum mierea se desparte de acesti samburi si pulpa, in conditiile in care borcanelul a fost depozitat in camara. Are in continuare un gust foarte bun, cu diferenta ca si-a facut aparitia siropul in borcanel, fara sa fermenteze.
Va astept comenzile pt siropul de coacaze. Pretul este doar 30 de lei 500ml.
Vreau sucuri NATURALE!
Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?
As distruge exact ceea ce este important. Ma gandesc totusi la o varianta.
Da, ar fi indicat.
Arata minunat!Ma gandesc la o reteta, ar fi ideala la o prajitura pufoasa.
posibil sa fie buna, daca adaugi dupa ce prajitura ii gata. Daca adaugi inainte de a fi pusa la cuptor, ii distrugi vitaminele.