Rezultatul experimentelor cu miere de albine si coacaze.


Dupa cum stiti incerc diferite retete, sau mai simplu, amestecuri dintre fructe cu miere de albine. Mi-a reusit siropul din catina si siropul din coacaze la un gust excelent. Am mai facut o incercare pe care am facut-o si la siropul din catina, acela de a amesteca samburii si pulpa ce a mai ramas, cu miere de albine. De aceasta data samburii si pulpa ce a ramas din coacaze am amestecat-o cu miere si am tinut-o in frigider si in  camara. Au trecut 8 zile si doar acum mierea se desparte de acesti samburi si pulpa, in conditiile in care borcanelul a fost depozitat in camara. Are in continuare  un gust foarte bun, cu diferenta ca si-a facut aparitia siropul in borcanel, fara sa fermenteze.
Va astept comenzile pt siropul de coacaze. Pretul este doar 30 de lei 500ml.

Citeste si →   NU distrug ceea ce exista bun in MIEREA de ALBINE !

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Rezultatul experimentelor cu miere de albine si coacaze.

    • albinuta veninoasa spune:

      posibil sa fie buna, daca adaugi dupa ce prajitura ii gata. Daca adaugi inainte de a fi pusa la cuptor, ii distrugi vitaminele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.