Nu-i ase greu, trebuie sa recunosc, undeva am gresit !

miere de salcamTare greu mi-a fost sa incep sa scriu acest articol. Au trecut 48 de ore de cand fac tot felul de calcule peste calcule si nu le dau de capat. Ii clar, nu-i ase greu, trebuie sa recunosc, undeva AM GRESIT !
Ce s-a intamplat de fapt. Am stors mierea de rapita si in 3 zile a fost pusa toata mierea in borcane. Ne-am grabit ca altfel cristaliza.
Nu acelasi lucru s-a intamplat cu mierea de salcam. La salcam 1 a fost agitatie, urmand sa mergem la salcam 2, dar nu ne stresa timpul de a pune mierea in borcane, asa ca am pus la inceput doar in cate 50-80 de borcane din fiecare gramaj. Am terminat si cu salcamul 2 si am inceput sa punem mierea de salcam in borcane. Prin luna lui octombrie am pus din ultimul butoi 120 de borcane de 960gr, unde a aparut si semnul de intrebare mai tarziu.
Aceeasi miere, dar din ultimul butoi am pus mierea de salcam doar in borcanele de 960 gr, care a cristalizat mult mai repede decat era normal. Am observat o diferenta prea mare dintre mierea pusa in borcanele de 240gr, respectiv 450gr si cele de 960gr. La inceput am pus aceasta diferenta din motivul ca a fost pusa in borcane cand era putin mai groasa. Am adus mierea la degustat din cele doua borcane si se simtea parfumul de salcam, in ambele la fel, dar totusi …?
Am dat filmul inapoi incepand de la prima zi de stors pana in ultima, ne-am consultat toti cei care am fost la stors si singura greseala pe care puteam sa o fac, era sa sar la storsul mierii de rapita peste o familie de albine, iar la salcam cele 6-8 rame de miere cu rapita sa fi fost stoarse din greseala peste mierea din ultimul butoi cu miere de salcam, greseala care a tost de ajuns sa influenteze toata mierea din ultimul butoi, respectiv din borcanele de 960gr.
Stiu, trebuia sa fiu mai atent si o insemne mult pentru noi aceasta greseala, dar nu pot si n-am sa pot niciodata sa ascund greselile pe care le fac fata de voi, deoarece si eu la randul meu astept sinceritate din partea voastra si din partea tuturor colaboratorilor.

Citeste si →   Aprecierea mierii si de catre Germani

Imi cer scuze pentru acesta greseala si promit sa fiu mai atent in viitor !

P.S.
Mierea de salcam de 960gr a fost scoasa de la vanzare si v-a fi pusa la vanzare in curand ca si „miere de salcam si rapita”.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Nu-i ase greu, trebuie sa recunosc, undeva am gresit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *