Repetarea tratamentului cu venin de albine.

M-am suparat rau azi.

Stiti cum ii romanul, cand nu-l dore nimic, n-are treaba. Da, nici macar sa-si intretina sanatatea. Ii ase de usor sa spui „mai bine sa previi decat sa vindeci”, dar mai greu ii sa pui in aplicare.

Azi dimineata m-am trezit cu o durere de sele … de vorbem sangur. Mi-am adus aminte ca nu mi-am protejat deloc spatele de la ridicari si frig, in ultimele saptamani, dar ase am fost de berbec ca am uitat sa-mi fac tratamentul cu venin de la albine. De suparare si de durere, ca deja nu mai putem sa ma misc bine, dupa ce am lasat coletul pentru Amsterdam, am dat fuga la albine si nu m-am oprit pana nu am pus vreo 7 albine sa ma intepe.

tratament venin

Prima intepatura o fost mai dureroasa, ca pe urma … simteam ase ca si o fierbinteala.
Nu stiu daca ma credeti, da dupa 30-40 de minute, durerea o simteam redusa la jumatate si numai pe o suprafata mica.
Dupa vreo o ora si ceva, l-am pus pe ficior sa-mi scoata acele si azi, tata zua, am purtat brau, ca si bunicu Domne iarta-l si odihneste-l.
Ase ca astazi m-am razbunat un pic pe comoditatea mea de a amana tratamentul pentru sele si n-am mai inceput cu o intepatura, conform programului :).
Amu ce sa va spun, ca dupa ce nu mai simt durere aprope deloc, cel 7 intepaturi mi-o dat si energie. Nu de alta, da ceasu ii 0:48 si io butonez la tastatura fara nici un semn de obosala.
Daca vreti sa va faceti si voi un tratament cu venin de albine in locurile durerose, nu va luati dupa mine ce-am facut io az. Mai bine dati un click aici, sau urmariti filmuletul de jos.

Citeste si →   Calitate & Pret

Si pentru cei care vor sa cumpere venin de albine, lista ii deschisa numa pana in luna iunie a fiecarui an.

Trai bun sa aveti si multa sanatate.

 

 

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *