Miere de facelia

Albina-la-facelia
Albina-la-facelia
Floare-de-facelia
Floare-de-facelia

Cu intarziere si scuze, venim si cu un minim de informatii despre facelia. Este mai putin comercializata in tara noastra, deoarece pentru acest sortiment de miere, este nevoie de o cultura speciala. Facelia este o planta care este folosita in majoritatea cazurilor special pentru albine si in putinele cazuri pentru ingrasamant natural. Trebuie sa tinem cont ca este o planta antipoluanta, iar din pacate in majoritatea cazurilor aceste culturi pot fi observate numai in zonele stupinelor, unde apicultorii investesc in culturile de facelia, venind in sprijinul  albinelor pentru a obtine aceasta miere fina si aromata. Mierea de facelia cristalizeaza mult mai tarziu si este asemanatoare cu serbetul.

Samanta de FACELIA productie 2013, a fost vanduta.
Mai multe detalii la tel. 0756.212.964 sau e-mail office@mieresabadus.ro

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Un comentariu pentru “Miere de facelia

  1. Radu spune:
    0

    Am incercat dar nu prea mi-a iesit. Nu stiu unde am gresit la insamantare.
    2 ha au rasarit ok, dar s-au imburuienat, alte 5 nu au prea rasarit, doar in palcuri. Nu am scos cine stie ce productie…
    Caut metode de insamantaree in miriste, fara maruntire avansata a solului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.