Incep prin a-mi cere scuze ! – Stupina Săbăduș

Incep prin a-mi cere scuze !
Am schimbat sursa sticlutelor pentru tinctura de propolis si doar acum o ora am observat o diferenta de 3-6ml (mai putin), la sticlutele de 25 si 59 ml pe care le comercializam.
Am rugamintea ca toti clientii care au cumparat de la noi tinctura de propolis in 2021, sa ne scrie in privat deoarece ii despagubim de 10 ori diferenta de tinctura de propolis care trebuia sa fie in sticlute.
Va multumesc pentru intelegere.

265403796 444143353825160 7794495578308667198 n Miere Săbăduș

Miere Sabadus – Facebook

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

14 comentarii pentru “Incep prin a-mi cere scuze ! – Stupina Săbăduș

  1. Sufan Florin spune:
    0

    Încep prin a vă mulțumi. Am schimbat sursa siropului de cătină acum ~ 2 ani și doar aproximativ acum 2 luni ( de la ultima comandă ) am observat o diferență semnificativă în starea mea de sănătate(min-tală mai ales ). Acei 3-6 ml mai puțin însemnă pentru mine acum cel puțin 3-6 % mai multă încredere în produsele d-voastră ( deși aud peste tot că produse naturiste = 0 , înșelăciune , sunt conștient că sunt adjuvant , dar unul important ) . Una-peste-alta vă mulțumesc că existați mieresăbăduș.ro .

  2. Loredana Madalina Grigorovici spune:
    0

    Doamne , sunteți minunați!!! Cu voi copilul meu a căpătat o imunitate nemaipomenita, de mititica am tratat-o cu produsele voastre magice. Respect! Sunteti . ..maxim, Săbădușilor!❤🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.