Calitate & Pret

sirop de catina cu miere
sirop de catina cu miere
energizant
energizant 100% natural

A sosit momentul in care trebuie sa ne cerem scuze fata de clienti. Da, este acel moment neplacut cand observi un pret mai mare la produse. Preturile sunt in crestere doar la produselor care au ramas la acelasi pret din 2010.
Am pornit hotarati sa mergem pe calitate si preferam sa modificam preturile, nu calitatea.  Nu este normal cu acelasi numar de familii de albine sa reusesti un profit mai mult decat dublu, cu o calitate care lasa de dorit (sa nu spun falsificari la greu). Nu vrem sa vorbim despre avantajele si dezavantajele apicultorului, nu vrem sa facem diferenta intre apicultorii care ofera zilnic cate 20-40 litri de apa la albine si cei care isi lasa albinele sa consume apa din … . Nu vrem sa facem comparatie cu nimeni, vrem doar sa GARANTAM rezultate pozitive in urma consumarii produselor noastre. Vrem sa vindem mai mult decat produse apicole, dorim cu adevarat sa observati o crestere a imunitatii, dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra, a celor care munciti mai mult si doriti sa nu va mai simtiti obositi.

Produsele care au preturile modificate (mai mari) sunt:
1. Energizant 100% natural
2. Energizant pentru copii
3. Siropurile
4. Tincturile de propolis
5. Albineti
6. Capacele
7. Miere cu propolis
8. Miere poliflora obtinuta prin presarea fagurilor

Dupa aceste scumpiri, dorim sa revenim cu diferite bonusuri si reduceri in functie de fiecare comanda.
Va multumim pentru intelegere.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Calitate & Pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.