Larve mancati?

Larve de trantori cu miere
Larve de trantori cu miere
Larve de trantori cu fagure si miere
Larve de trantori cu fagure si miere

Larve? Doamne fereste! Doar nu suntem in emisiunea pentru supravetuire :). Acesta este un raspuns firesc, deoarece multa lume nu stie cat de benefic este pentru sanatatea noastra sa mancam larvele de trantori impreuna cu miere si fagure.
Observati in fotografie un fagure cu miere, care are si larve de trantori. Larvele care sunt indicate pentru a fi consumate sunt cele necapacite, in care se observa larva. Din aceste larve, impreuna cu mierea, se face apilarnilul care are o multime de vitamine. Acesta a fost si motivul pentru care am dus munca de lamurire cu Anissia si Cassian, ca sunt foarte sanatosi si buni la gust. Inainte sa guste prima larva, au cam strambat din nas, dar avand regula ca nu poti sa spui “nu-mi place” pana nu gusti, au ramas uimiti ca nu simt gustul neplacut la care se asteptau. Binenteles, amandoi au ales bucatile de fagure cu miere in care erau mai putine larve.
Asa ca nu refuzati o asemenea oferta daca aveti ocazia vreodata si va aflati intr-o stupina.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.