Am stors si mierea de rapita.

la rapita
la rapita

Am reusit sa ajung si in fata calculatorului.
Am avut un an foarte bun la rapita. A fost cea mai mare rapita la care am fost din 2008 incoace. Mai tarziu o sa ne facem timp sa adaugam si pozele . Am avut si o vreme tare buna, parca anul acesta Dumnezeu ii ardelean. Dimineata pe la orele 2 sau 4 auzeam cum vine cate o ploaie scurta de 30-45 de minute. Da, dupa cum stiti eu si cu tata socrul, facem cu schimbul si dormim la pavilion, deoarece nu vrem sa ramanem fara albine.
Azi am reusit sa depozitam in borcane, toata mierea de rapita. Cand vine vorba de mierea de rapita trebuie sa ne miscam repede deoarece cristalizeaza in 5 zile. Am stors mierea in 02-03.05, desi a fost filtrata  la iesirea din centrifuga prin doua site, mierea are nevoie de cateva zile sa impinga spre suprafata bucatile mici de ceara, albine si alte impuritati, dupa trebuie sa fim pe faza sa o punem rapid in borcane.
Acum doi ani am facut o experienta cu mierea de rapita si am avut o miere de rapita combinata cu miere de pomi fructiferi, si a fost o bunatate.
Anul acesta mi-am incercat din nou norocul si am lasat in toamna aproximativ 30 de rame cu miere de facelia si sunt foarte curios care o sa fie parerile clientilor, despre aceasta miere de rapita. Prima clienta fidela a intrat azi in posesia unui borcanel cu aceasta miere de rapita, cu … urme de facelia si ii asteptam parerea.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.