Fagure cu miere de albine.

P1160733 Miere Săbăduș

P1160730 Miere Săbăduș
Am reusit depozitarea stocului de fagure cu miere. Din pacate stocul de fagure cu miere de salcam si fagure cu miere de tei s-a epuizat, a ramas doar stocul de fagure cu miere poliflora.
In acest an, dintre cele 3 sortimente cu fagure, cea cu miere de tei a fost cea mai apreciata.
Totusi parca are un gust mai bun dupa ce mierea cristalizeza impreuna cu fagurele. Posibil sa fie doar o parere personala.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Fagure cu miere de albine.

  1. albinuta veninoasa spune:
    0

    Fiecare miere previne sau vindeca unele boli. Mierea de salcam este cea mai cautata pt aroma ei si ca ramane mai mult timp lichida, iar noi cum suntem comozi … alegem salcamul. Mi9erea poliflora este printre cele mai bune deoarece, nectarul este adus de pe mai multe flori si este bine sa fie consumata preventiv.
    In schimb daca dorim sa prevenim anumite afectiuni trebuie sa stim sa alegem. Totusi lucrul cel mai important este sa stim sa deosebim mierea naturala fta de cea falsificata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.