Aer curat dorim, la colectare ne inghesuim

 

Azi a sosit si ziua  Ziborianului. Eram pregatiti sa mergem la curatat propolisul de pe lazi, cand ne anunta mama soacra “vezi ca-i sarbatoare”. Iarasi ? Ok, planificam altceva. Si cum era planificata de cateva zile colectarea peturilor si a hartiei din gospodarie, am inceput azi, ca este mai mult o joaca decat o munca :). Daca tot ne dorim mai mult aer curat, trebuie sa ne implicam in vreun fel. Nu trebuie sa ne lasam mai prejos acum, mai ales ca in fiecare an eram clasati pe primele 3 locuri la gradinita,  in ceea ce priveste colectarea pet-urilor si a hartiei. Daca am participat la gradinita, ne implicam si in acest program care se numeste Scoala pentru o Romanie Verde.

P1180488 Miere SăbădușP1180482 1 Miere Săbăduș
Este o actiune ecologica prin care ma implic cu intreaga familie si doresc sa particip si la plantarea celor 1 milion de copaci, pt urmasii nostri.

Doresc sa inscriu Liceul Sportiv din Satu Mare si sunt sigur ca o sa gasim cat mai repede un profesor coordonator pt aceasta actiune.

 Hai sa ne implicam impreuna si sa nu tinem cont de hotii de lemne si de afacerile dubioase care le fac oamenii mari. Hai sa nu tinem cont de neimplicarea celor care conduc aceasta tara, pt a opri taierile ilegale.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Aer curat dorim, la colectare ne inghesuim

  1. flaviu14 spune:
    0

    Mă bucur că acest proiect pentru o Românie Verde este promovat de tot mai multă lume, căci până la urmă este un interes primar social, un interes național de întreținere a resurselor mediului.
    Felicitări pentru implicare și Baftă în campanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.