Am ajuns pe vatra

locul-stupinei
primul-zbor-de-orientare
primul-zbor-de-orientare

Am ajuns cu bine si in ultima locatie (cel putin asa cred) din acest an . Dupa cum stiti am ajuns cu mai putine albine acasa, dar ne pregatim sa facem fata si culesurilor care urmeaza, daca timpul o sa fie de partea noastra. Da stiu, la cat de mult sprijinim natura, sansele sunt foarte mici.
Albinele sunt ultimele care-si pierd increderea in lupta cu natura si trebuie sa le sprijinim, nu numai pentru produsele valoroase care ne ajuta sa ne imbunatatim sanatatea daca le consumam preventiv (miere, polen, propolis, capacele, pastura, laptisor de matca, sirop de catina cu miere, sirop de coacaze cu miere, sirop de afine cu miere, energizant 100% natural), sau unele chiar ne ajuta sa ne vindecam de multe boli (tinctura de propolis,energizantul 100% natural, siropul de ridiche neagra cu miere si veninul de albine), dar si pentru ca suntem in viata cu ajutorul lor. Stim prea bine ce urmeaza dupa 5 ani de la disparitia albinelor.

5 thoughts on “Am ajuns pe vatra

    • Miere Săbăduş says:

      Nu stim multe lucruri despre natura. Poate cand o sa ajungem ca si chinezii sa polenizam manual fructele, o sa ne trezim la realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *