Ultima zi la mierea de padure

dusmanii-albinelor-la-padure
dusmanii-albinelor-la-padure

Duminica a fost ultima zi de stationare la padure.Sub asteptari. Acesta este cuvantul cel mai realist si mai simplu. Din 3 saptamani, a fost o singura zi in care nu am avut parte de ploi. In rest, zilnic ploi. Dupa atatea ploi, mai aveau putin si zalauanii (SJ), incepeau sa-si faca griji cu mutatul :). Binenteles, ca de obicei, pe langa ploi si-au facut datoria foarte bine si viespii, care au ajutat la reducerea albinelor din familii. Ceea ce vedeti, sunt doar o parte din criminali, care apropiindu-se de pavilion, au fost omorati de catre tata socru. Sunt foarte mari, aproape cat o baterie A6 si foarte rezistenti la lovituri.
Asteptam vremuri mai bune in stupina.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Ultima zi la mierea de padure

    • Miere Săbăduş spune:
      0

      Foarte mare. Cand suntem cu ele la padure, daca nu sunt supravegheate, se poate ajunge la o pierdere de 75% din albine. Aici intra pasarile, paianjenii s.a. Daca suntem atenti, pierderea ajunge doar pana la 25%, dar merita. Binenteles cel mai mare dusman este cel cu doua picioare, care te usureaza si de lazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.