Albinele au ajuns cu bine la rapita.

pavilionrapita2012 Miere Săbăduș

038 Miere SăbădușNu avem destul timp pt unele evenimente. Cu parere de rau trebuie sa recunoastem ca nu avem timp pt evenimentele care ne fac sa ne simtim bine impreuna cu familia.
In cele mai multe cazuri in unele activitati nu esti angrenat numai tu si atunci trebuie sa faci unele sincronizari in asa fel sa iasa bine lucrurile.
Mi-a placut sa dansez impreuna cu fica mea Anissia la spectacolul oferit de unii candidati, dar am fost nevoit sa plec pt a duce albinutele la rapita.
Am ajuns cu bine la rapita, cu ajutorul lui Florin si ii multumesc mult ca si-a facut timp pt a ma ajuta cu transportul pavilionului. Stiu ce inseamna cand trebuie sa-ti lasi la o parte lucrul tau si sa ajuti pe altcineva.
Dimineata, albinele erau multumite pt acest lucru. Mi-au promis ca o sa ma rasplateasca cu miere si polen de inalta calitate, numai bun pt tratamentul cu ulcer si pt energizant.
Lucrau de dimineata buna si au inceput recolta de nectar cu florile din apropierea pavilionului.

Cat de harnice sunt albinutele o sa vedeti aici.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.