Nu lucrez singur

In afacerea „SANATATE  PENTRU  VOI”, pe care incerc sa o dezvolt cat mai bine sunt ajutat de multa lume. Cred ca este si momentul sa multumesc familiei, din care fac parte si socrii si celui care mi-a pus in brate acest blog.

Am ramas surprins placut, cand incercam sa-i ocup timpul fetitei mele Anissia, pentru a reusi sa lucrez eu mai mult, dar mi-am dat seama ca daca ii oferii copiilor conditiile necesare de munca (usoare) te ajuta enorm. Asa am economisit vreo 15 min din timpul meu, ramele cu fagurii negri care trebuiau descarcati si depozitati pentru topire, a facut-o Anissia. Dupa cateva explicatii a si inceput munca. Deci nu subapreciati niciodata forta de munca :).

Citeste si →   Care sunt bolile tratate cu venin de albine ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.