Nu reusesc sa-i refuz si fac munca de chinez.

P1160546 Miere Săbăduș

P1160549 Miere Săbăduș Cand ai mai mult de munca atunci apar si cereri de produse noi. Azi le-am explicat unor clienti ca am capacele de la mierea de rapita si de tei, iar in cateva zile o sa avem si capacele de la mierea poliflora. “serios ?, noi din aia vrem si din cea de tei”. Am incercat sa le explic ca nu reusesc decat in 2-3 zile sa pun in borcanase, dar au spus ca maine pleaca din satu Mare si au spus ca este bine si la borcan mai mare. Ce sa le mai explici oamenilor, ca urmeaza sa faca putina munca migaloasa ? Nu merge, iar pt doua borcanase trebuie sa ai rabdare si ochiul format sa scoti dintre capacele albinele :)).
Totusi dupa o zi super lunga, ma simt mai odihnit cand stiu ca vor pleca multumiti.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Nu reusesc sa-i refuz si fac munca de chinez.

  • albinuta veninoasa spune:
   0

   Nu, nu, aveti destui pe acolo care topesc mierea si nu cred ca reusesc sa le schimb baimarenilor stilul de viata(a fost greu si in SM si inca mai lucrez la asa ceva)

  • albinuta veninoasa spune:
   0

   :), nu, nu inteapa sunt moarte.
   Au fost prinse intre capacele in momentul in care am stors mierea poliflora. Au vrut sa duca cat mai multa miere inapoi din cea pe care le-am furat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.