Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

10 comentarii pentru “Mierea falsificata !

  • albinuta veninoasa spune:
   0

   Da, asa este, dar trebuie sa completez la ceea ce spuneti despre unii apicultori. Pot sa spun ca cea mai mare cantitate de miere falsificata o gasim in magazinele mari, dar foarte multi apicultori au inceput sa falsifice mierea si acest lucru din cauza clientilor care le cer miere lichida. Deci clientii cer sa fie inselati. Acesta nu este un motiv pt a-i pacali. Clientilor trebuie spus ADEVARUL despre mierea naturala, trebuie sa stie sa faca diferenta, deoarece 80% dintre clienti nu stiu care este mierea naturala, iar multi dintre noi, nu ne obosim sa-i lamurim. Cand o sa reusim sa aratam oamenilor ce rezultate sunt in urma consumului de produse apicole naturale, atunci o sa ne bucuram de vanzarea produselor noastre. Momentan suntem intr-o piata in care oamenii nu cunosc ADEVARUL.

  • ion_patrut@yahoo.com spune:
   0

   e plina lumea de excroci asa ca lumea nu stie in cine sa mai aiba incredere cei care elibereaza autorizatiile de punere spre vanzare a acestui produs(mierea)ar trebui sa faca verificari mult mai amanuntite dar mafia din comert a ajuns la niveluri alarmante un producator de miere naturala nu va putea niciodata sa-si vanda mierea nicaieri,acces avand cei cu relatii de aceeia eu zic asa:daca vreti sa consumati miere naturala procurativa produsul direct de la un apicultor pentru ca apicultorul nu are la indemana nici timp si nici tehnologie pentru a falsifica mierea

 1. albinuta veninoasa spune:
  0

  Va multumesc pt sustinere si ma bucur cand cineva cu mai multa experienta decat mine, ma sustine in ceea ce trebuie sa cunoasca consumatorii de miere si nu numai.

 2. Mierea Naturala spune:
  0

  Buna ziua.

  Cum bine stiti si salcamul tinut in conditii improprii are soarta cristalizarii ( lumina, atmosfera rece )

  Trebuie sa invatam si cum se pastreaza mierea nu numai cum s-o recunoastem ca fiind miere naturala ! 🙂

 3. albinuta veninoasa spune:
  0

  Am mai scris despre recunoasterea mierii de calitate. In acest anotimp singura miere care nu este cristalizata (zaharisita) este mierea de salcam (dar care este si ea mai vascoasa). Multi vanzatori fac pe plac clientilor si “topesc” mierea cristalizata, ajungand in stare fluida si placuta la privire.

 4. albinuta veninoasa spune:
  0

  De speriat este deoarece nu cunoastem prea multe despre mierea de albina naturala.
  Tocmai din acest motiv am pornit si aceste concursuri. Incet, sper sa faca diferenta consumatorii de miere, intre o miere naturala si una contrafacuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.