Siropul din ridiche negra si miere de albine.

P1180799 Miere Săbăduș

P1180825 Miere SăbădușAcest sirop foarte bun folosit in scop preventiv, ajuta la o buna circulatie a sangelui, la fixarea calciului, la scaderea colesterolului si previne bolile de inima.
Din pacate acest sirop este folosit la copii cand sunt raciti, pt a combate oboseala si anemia, dar cel mai mult este folosit pt calmarea tusei si eliminarea substantelor nocive din plamani si bronhii.
Pentru obtinerea acestui sirop se taie o mica parte din ridichea neagra, sub forma unui capac, se scobeste pana ajungeti la o forma de ceasca cu peretii mai grosi (foto stg), dupa care scobitura vine umpluta cu miere de albine si se pune capacul.
Dupa cateva ore (a doua zi), in interiorul ridichei se formeaza un sirop. Acest sirop se bea de 3 ori pe zi, pe cat posibil inainte de mancare. Se observa cum tusea nu mai este seaca si devine rupta.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Siropul din ridiche negra si miere de albine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.