Deplasarea la salcam 2

Frigul din timpul noptilor a fost principala cauza a nectarului de Salcam foarte putin in 2014. Nu a fost de ajuns frigul, am mai primit si cateva ploi, iar recordul zilei la cantar, la o familie medie, a fost un dezastru de 1300gr de nectar. In medie, zilnic adunau 500-700gr de nectar, din care peste noapte disparea 300-400gr prin transformare din nectar in miere si pentru consumul lor.
Cu parere de rau dar am fost nevoit sa renuntam la Salcam 1 mai repede cu 2-3 zile si ne-am deplasat la Salcam 2, cu speranta sa avem temperaturi de peste 14 grade pe timpul noptii.
Am ajuns cu bine la Salcam 2 si am stors mierea de la Salcam 1. Putina, chiar foarte putina. O sa ne ajunga doar pentru siropurile naturale din catina, afine si coacaze negre.
Dupa primele zile, avem mari sperante de o recolta mai buna la Salcam 2.

in siguranta la salcam 2

salcam 2

Citeste si →   Nuca si porumbele cu miere de albine.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

2 comentarii pentru “Deplasarea la salcam 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.