Ultima lingura cu miere de albine

Miere 2012
Miere 2012

Azi am luat si ultima lingura cu miere din butoi, care a fost si cea mai gustoasa.
Ce miere a fost in acest butoi nu-mi mai aduc aminte, dar poate imi spune cineva. Prima persoana care are cont (sau isi face) si ghiceste din prima incercare ce miere este in imagine, primeste 20% reducere la prima comanda cu produse apicole si GRATIS un borcanel (270g) cu ultima miere din acest butoi.
Anul trecut a fost un an secetos, un an in care mierea de albine a fost foarte putina. Apicultorii au simtit acest lucru in toamna si au observat si o mortalitate mai mare la albine.
Anul acesta nu asteptam prea multe butoaie cu miere, dupa ce am observat ca primavara a mai uitat sa vina. 
Incet dar sigur, ajungem sa infiintam culturi, speciale pt albine. Acum asteptam … degustatorii 🙂

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

9 comentarii pentru “Ultima lingura cu miere de albine

 1. Miere Săbăduş spune:
  0

  Castigatoarea este … Mari. Felicitari !
  Totusi am fost surprins de primul raspuns, care este corect si beneficiaza si “sV” , de acest premiu, dar numai cu 19% reducere :).
  Asteptam confirmarea premiilor in 15 zile.
  Multumim tuturor participantilor care vor beneficia si ei la randul lor de un mic bonus (nu miere de rapita) la prima lor comanda, in primele 30 de zile !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.