Seceta a distrus toate florile.

Seceta foarte mare, pamantul crapat pana la aproape o jumate de metru in unele locuri, totul uscat, iarba nu mai este verde, … ce sa mai asteptam ?
Da, asa se pare la prima vedere, dar daca luam urma albinelor si vedem pe unde zboara, ele gasesc mai multe flori decat ne-am inchipui.
Dupa o ploita scurta de cateva minute acum cateva zile, am observat si zborul albinelor mai bun si urmarind albinele am gasit aceste flori.
Cand majoritatea albinelor sunt de ceva vreme acasa, in stup, observam unele albinute mai harnice, care au stat pana tarziu, sa nu vina cu galeata numai pe jumatate cu nectar.
Acum suntem bucurosi, a venit ploaia care ne asigura lanurile mari cu rapita. Pana atunci, florile care mai sunt vizitate de catre albinute sunt putine.

Un filmulet cu zborul albinelor in aceasta toamna gasiti aici.
Citeste si →   Cel mai cautat produs

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.