Seceta a distrus toate florile.

P1180586 Miere Săbăduș

P1180663 Miere SăbădușSeceta foarte mare, pamantul crapat pana la aproape o jumate de metru in unele locuri, totul uscat, iarba nu mai este verde, … ce sa mai asteptam ?
P1180679 Miere SăbădușP1180675 Miere SăbădușDa, asa se pare la prima vedere, dar daca luam urma albinelor si vedem pe unde zboara, ele gasesc mai multe flori decat ne-am inchipui.
Dupa o ploita scurta de cateva minute acum cateva zile, am observat si zborul albinelor mai bun si urmarind albinele am gasit aceste flori.
P1180683 Miere SăbădușP1180701 Miere SăbădușCand majoritatea albinelor sunt de ceva vreme acasa, in stup, observam unele albinute mai harnice, care au stat pana tarziu, sa nu vina cu galeata numai pe jumatate cu nectar.
Acum suntem bucurosi, a venit ploaia care ne asigura lanurile mari cu rapita. Pana atunci, florile care mai sunt vizitate de catre albinute sunt putine.

Un filmulet cu zborul albinelor in aceasta toamna gasiti aici.

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

mieresabadus.ro foloseşte cookie-uri pentru a personaliza și îmbunătăți experiența vizitatorilor. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii acestora.