Pregatirea si deplasarea la rapita in 2013

Pregatirea si deplasarea la rapita in 2013Primavara ploioasa ne-a dat peste cap toate planurile. Albinele au iesit destul de bine in primavara, dar caldura a sosit destul de tarziu pentru acest anotimp, dar in forta.
Cu o mai mare mortalitate de albine (nu neaparat familii) fata de primavara anului trecut, ne-am pregatit pentru rapita din 2013.
Am reusit sa gasim o locatie frumoasa cu peste 100 hectare de rapita, dar  drumul este dezastru.
Am pregatit locul pentru pavilion, am ales din 3 variante de drum foarte rau, pe cel mai acceptabil si am ajuns cu bine la rapita. Binenteles nu au lipsit micile impotmoliri la scoaterea pavilionului din vechea locatie.
In cele 3 zile de pregatire, am redus somnul la 3-4 ore pe zi, dar s-a meritat, acum impreuna cu tata socru ne bucuram de cazare gratuita si aer curat, alaturi de albine in pavilion, iar mierea de rapita o sa fie mult mai gustoasa.

Citeste si →   Vrei sa afli gustul la produsele naturale de la albine ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Pregatirea si deplasarea la rapita in 2013

  1. D-Petre spune:

    Pe la mine prin zona sunt infloriti salcamii … si daca mai tine vremea asa, in cateva zile se paleste toata floarea de salcam.

    • Miere Săbăduş spune:

      Caldurile fara ploi au grabit uscarea florilor de rapita si inflorirea florilor de salcam. Pe la noi, acum incep sa infloreasca pe vai, deci in 2-3 zile incep padurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.