Multumita lui Arhi si Cabral lucram si schimbul 3 cu toata familia

 

Multumesc Arhi, Multumesc Cabral!

Voi ati crezut ca am glume in program cand spun ca muncesc 18 ore din cauza lui Cabral si Arhi ?

Binenteles nu chiar toata familia si nu sch 3. Oricum fetita s-a suparat ca nu a venit si azi cu noi sa colectam polenul de la albinute. Pana la urma a inteles ca numai barbatii lucreaza pana tarziu. Ma bucur enorm ca le place sa ne ajute si le plac foarte mult produsele de la albinute. La Anissia cel mai mult ii place polenul, iar la Cassian mierea si sucurile din siropurile de catina, coacaze si afine.

Azi am recoltat putin mai mult polen, iar pana atunci Cassian sare rapid sa lipeasca etichetele pt mierea de rapita vanduta la „biroul” de langa drum. 

Avem momentan cele 3 locatii de vanzare: magazin, la botul calului (pavilion-stupina) si binenteles de aici vin cele mai multe comenzi, iar pt acest lucru trebuie sa va multumim.

Citeste si →   Siropul de afine cu miere de albine

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Multumita lui Arhi si Cabral lucram si schimbul 3 cu toata familia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.