A fost greu pana am reusit siropul din catina, dar dupa cate am observat, acest sirop din coacaze imi da mai multa bataie de cap.
Daca va uitati atenti la poza din dr sus, o sa observati ca seamana mult cu sangele inchegat. Nu mi-a venit sa cred cum s-a adunat siropul de coacaze dupa cateva minute. Este foarte gros si foarte putin, dar amestecat cu miere de albine este foarte bun.
Dupa cum stiti si siropul din catina l-am facut fara conservanti, fara fierbere, doar prin presare la rece si amestecat cu miere de albine. Asa vreau sa-mi iasa si aceasta reteta de sirop din coacaze. Pana acum am in cercetare, 3 feluri de siropuri din aceste coacaze. Maine o sa duc la magazin pt degustat una din retete. Sunteti asteptati.
Vreau sucuri NATURALE!
Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?
se leaga asa de la pectina…
Da, dar dupa cate stiam coacazele nu erau pe lista cu o mare cantitate de pectina,iar acest sirop il obtin prin presarea la rece fara sa mai adaug altceva inafara de miere.
Multumesc pt sugestie.
Suna foarte bine! Cred ca e delicios
Nu suna bine :), dar are un gust deosebit si ofera o multime de vitamine pt corp.