Atentie la Calitate, Cantitate si Corectitudine !

Calitate, cantitate si corectitudine sunt ceea ce asteapta clientii de la un producator. Daca respectam pentru inceput cele 3 criterii, rezultatele sunt multumitoare in ceea ce privesc vanzarile. Totusi mai este de lucrat la Incredere, deoarece trebuie sa fim foarte atenti la cele mai mici detalii, altfel fara sa vrem inselam clientii.

Am avut INCREDERE  in ceea ce priveste volumul scris pe borcane, respectiv 720 ml si 315 ml, pana am verificat si am avut surpriza sa constat ca suntem INSELATI. Borcanele care sunt in acest moment in vanzare (din orice sursa), sunt mult mai mici. Borcanul de 720 ml are doar 660 ml (plin pana la filet), iar borcanul de 315 ml are doar 290 (plin pana la filet). Binenteles ca tupeul FABRICANTULUI este mana in mana cu DISTRIBUITORUL.
Acum astept raspunsul de la Protectia Consumatorului, pentru ca cel inselat din aceasta afacere este clientul consumator.

Citeste si →   Salcamul rosu

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Datorita volumului mare de comenzi din aceasta perioada, suntem nevoiti sa prelungim termenul de livrare la 2 - 4 zile lucratoare, de la primirea comenzii. Va multumim pentru intelegere.