Sirop de catina cu miere, NEPASTEURIZAT, fara conservanti
Sirop de Catina – un produs extraordinar, cu multe beneficii pentru organism.
Dupa ce am aflat cat de multe vitamine contine catina (Hippophaë rhamnoides) si cate proprietati aproape miraculoase are, a fost doar un pas sa ajung la siropul din catina prezentat mai jos. Acest sirop din catina este amestecat doar cu miere de albine si rezulta un sirop natural 100%.
Sunt mult mai multe lucruri de spus despre catina si rezultatele ei de vindecare si prevenire a bolilor, dar sunt sigur ca ajunge si doar atat pt a incepe de maine sa fiti mai hotarati in consumarea ei.
Acest fruct miraculos are cea mai mare cantitate de vitamina C si betacaroten de 10 ori mai mult decat citricele, combate infertilitatea si un excelent remediu impotriva procesului de imbatranire. Fructele de catina contin numerosi antioxidanti cu rol in sustinerea sistemului imunitar si protectia organismului impotriva multor boli.
Cercetări efectuate în Marea Britanie au descoperit capacitatea cătinei de a inhiba dezvoltarea unor tumori. Este un redutabil antidepresiv, antiacneic, rinite, boli cronice pulmonare. Este folosită cu succes şi în tratamentul psoriazisului, în prevenirea cancerului şi ca imunostimulator, prevenirea adenoamelor, tratamentul cancerului mamar, antibacteriană, inhibitoare a poftei de mâncare în cazurile de obezitate., O.R.L., inflamaţii digestive, constipaţie, afecţiuni ale aparatului urinar şi al celui genital, afecţiuni hematologice, afecţiuni virale, afecţiuni ale sistemului nervos şi psihice.
Specialiștii o recomandă și în cazuri de afecțiuni gastrice, pentru reducerea disconfortului, mai ales in cazul balonarii si durerilor difuze generate de aceasta sau în cazul afecțiunilor hepatice, datorită rolului antiinflamator și de susținere a regenerării.
Care sunt beneficiile siropului de catina?
- tonifiere;
- regenerare si vitaminizare generala a organismului;
- antibiotic;
- antiinflamator;
- astringent;
- anticancerigen;
- cicatrizant.
Cu un depozit mare de vitamine (A, B, C, D, E, F, P, K, calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu), catina se recomanda in urmatoarele afectiuni: alergii, astenie, anemia, reumatism, hipertensiune arteriala, hepatita cronica si epidemica, ciroza, stresul, tuberculoza, urticaria, infectiile oculare, urticaria si nu in ultimul rand, specialistii il recomanda si in tratarea cancerului.
Ce contine acest sirop de catina?
Siropul de catina contine:
- 55% miere
- 45% sucul si pulpa din catina
Siropul contine sucul si pulpa din fructe, care sunt amestecate doar cu miere, fara zahar sau alte siropuri, fara conservanti si fara sa fie pasteurizat !
Siropul este concentrat si ambalat la flacoane de 250 ml. Trebuie pastrat, obligatoriu, la frigider!
Cititi si despre siropul din afine si siropul din coacaze.
Administrare:
- Adulti: intre 3-6 linguri/zi pana in orele 18-19
- Copii: intre 3-6 lingurite/zi pana in orele 17
Recomandat sa fie consumat zilnic timp de 14-21 zile.
Nu se recomanda a fi consumat seara, intrucat are efect tonic si energizant!
Poate fi consumat si/sau in amestec cu apa, sub forma unui suc, proportia de sirop din apa fiind stabilita dupa gust.
Câteva reguli : Nu păstraţi mierea la lumina soarelui! Ţineţi bine închise recipientele în care mierea este păstrată. Nu încălziţi mierea înainte de a o înghiţi.
ATENTIE! Acest articol nu inlocuieste un consult medical de specialitate!
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist!
PRECAUTII! A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!
Recenzii
Nu există încă recenzii.