Zburam in piata Sfatului din Brasov.

Ne cerem scuze, pe ultima suta de metri am fost anuntati de catre organizator, ca targul din piata Sfatului, s-a anulat. Din pacate, este a doua oara in aceasta locatie cand apar asemenea incurcaturi organizatorice.

Zburam pana nu vine frigul 🙂
Este a treia saptamana cand zburam fara oprire, deoarece energizantul si siropul de catina isi fac efectul. Doua zile pe drumuri, trei la evenimente, iar doua zile pregatind produsele. Sfarsiturile de saptamana ne-au prins la Bucuresti, la Iasi, iar acum ne pregatim sa fim prezenti si in piata Sfatului din Brasov, in perioada 02-04.10.2015, pentru a va oferi produse pentru cresterea imunitatii si nu numai.
Vrem sa ne cerem scuze atat fata de clientii din Iasi, cat si fata de cei din Bucuresti, care au ramas fara siropurile de catina. La orice deplasare siropurile noastre fiind naturale, doar cu miere de albine, fara conservanti si nepasteurizate, trebuie obligatoriu pastrate in frigider si nu reusim sa depozitam cantitati mari, in localitatile in care participam la evenimente.
Acesta este si motivul pentru care va rugam sa va rezervati siropurile pana la inceperea evenimentului.
Rezervarile se pot face printr-o comanda, e-mail, sau sms, cu ridicarea produselor cel tarziu pana sambata.

Citeste si →   Zburam la Romexpo Bucuresti

Va multumim pentru intelegere si ne pastram obiceiul de a va oferi la degustat produsele noastre.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *