Zburam la Bucuresti

Albinuta-in-deplasare-RomexpoAse cum v-am obisnuit, ma apuc de fiecare data sa va anunt deplasarile noastre.
De saptamana viitoare, incepand de Joi 14 aprilie, pana Duminica 17 aprilie va asteptam la Romexpo, cu ocazia evenimentului Baby Boom. Nu, normal ca nu va asteptam cu mana gola, o sa aveti ce degusta, avem si o imbunatatire a unui produs. Ase-i cand asculti ce spun clientii, ies produse bune.
Amu mare grija sa aveti si sa va rezervati prin e-mail, sms, sau facebook, pana Marti pe la orele 16, siropurile( catina, coacaze si merisoare.) si polenul crud. Rugamintea noastra ii sa ne spuneti cu o zi inainte cand veniti sa ridicati produsele. Pentru cei care nu stiu, siropurile sunt doar cu miere, fara conservanti si nepasteurizate.

Pentru cei care aveti nevoie de o crestere a imunitatii atat la adulti cat si la copii, cei care doriti sa va cresteti performantele sportive, care aveti dureri ale gatului, sau doriti un tratament impotriva ulcerului, nu-i musai sa ne credeti ce spunem noi, dar daca consumati produsele noastre o sa observati ce inseamna calitatea, o sa observati acele imbunatatiri si o sa va dati seama ca la noi, omenia nu-i de vanzare !

Citeste si →   Comenzi in perioada deplasarii

Si daca totusi, cineva dintre dvs., nu-i multumit de produsele care le furam de la albine, atunci chiar va rog sa ne scrieti aici, la parerile clientilor. 

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *