Zapada a fost prea multa anul acesta.

Am fost obisnuiti cu ierni blande, sau mai bine spus fara ierni. Binenteles nu „am fost luati prin surprindere” si am inceput sa facem putina miscare. Am inlaturat zapada din fata stupilor si de pe acoperisul pavilionului. Mi-ar fi placut sa dispun de mai multe conditii si timp cand am dus albinele in acest loc pt iernat, dar la anul o sa fie mai bine.
Putina pregatire si ajutor pt albine, in momentul cand o sa iasa la zborul de curatire. Pt cei care nu stiu, albinele nu au WC inauntru :). iar atunci cand temperatura de afara le permite ies afara pt necesitati.
Fanul a fost pus pe zapada, in fata stupilor, pt a reusi sa-si mai traga sufletul pe timpul zborului de curatire. Daca aterizeaza pe zapada si stau mai mult timp sa-si traga sufletelul, pot sa moara. Lucru care m-a invatat Cristi Man, un prieten apicultor, am mai invatat multe si de la  Titu din Turda, Murvai din Satu Mare si binenteles de la mentorul meu Doru Vida si le multumesc mult.

Citeste si →   Albineti 100% romanesc, natural si nefalsificat!

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *