Vorba multa saracia omului ! Cateva randuri si castigi …

Nu am timp sa va explic prea multe deoarece trebuie sa spun si altor persoane dornice de castiguri.
Fara prea multa munca poti sa castigi multe lucruri dar timpul ii scurt, intra  aici si vezi..
Pe langa reducerea poluarii, economisirea energiei, reducerea gropilor de gunoi din orasul nostru, mai primim si o granada de premii.
Impreuna cu voi Satmarenii vreu sa obtinem un loc fruntas in aceasta isprava, vorba Chinezului, care se desfasoara in perioada 25-28.06.2012. Suntem si noi Satmarenii prinsi in aceste puncte de colectare aici.

Mare ATENTIE,  cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deseuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Castigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o bratara reflectorizanta pentru biciclisti, o minge de plaja, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continua sa colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie inscris pe siteul sau trimis prin SMS la 1899.
Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi castigat prin tragere la sorti dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe
sau care trimit SMS la 1899
Lista oraselor care participa in actiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti. 
Pe langa premiile oferite mai sus, satmarenii care participa la aceasta campanie primesc o reducere de 15% la produsele apicole comercializate in magazinul ALBINUTA din Satu Mare.

Citeste si →   Suc din miere si lamaie

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *