Unde gasim laptisorul de matca ?

Laptisorul de matca se gaseste in „botca”. Botca este locul unde creste viitoarea matca (regina). Aceasta botca se gaseste pe faguri si vine taiata jos, dupa care o transportam acasa cat mai repede si extragem laptisorul de matca. Acest laptisor de matca este adunat de catre albine, depus in botca pt a hrani viitoarea regina. Acest laptisor contribuie cu vitaminele pe care le detine, la cresterea reginei intr-un timp mult mai scurt si cu performante mult mai mari decat la albinele obisnuite.
Pt a extrage acest laptisor inlaturam viitoarea regina si ii furam laptisorul cel valoros. Acest laptisor se afla in cantitati foarte mici, tocmai din acest motiv este si foarte scump. La acest pret mare se are in vedere si distrugerea reginei, care daca ajunge in viata, se vinde cu preturi cuprinse intre 35-50 lei bucata.
Dupa extragere, laptisorul de matca se amesteca cu mierea de la albine, se inchide ermetic si se depoziteaza in frigider.
Intr-un viitor articol o sa va arat cum se extrage acest laptisor, ce cantitate exista intr-o botca, cu cata miere este amestecat, dupa care va las pe fiecare sa-i oferiti o valoare.
Conteaza enorm cantitatea de miere care vine in amestec.

Citeste si →   La stors de miere poliflora

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Unde gasim laptisorul de matca ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *