Tupeu de borfas sau linge unde scuipa ?

foto

Daca titlul este prea simplu, alegeti varianta pozei. Intr-un articol anterior, va spuneam ca am ratat deplasarea la salcam . In viata lucrurile nu sunt simple si de foarte multe ori trebuie sa te bazezi pe cuvantul omului. Asa m-am bazat si eu pe cuvantul unei cunostinte mai vechi si client al magazinului si dupa incident (tupeu ). Omul si-a cumparat de ceva timp albine si ne-am hotarat sa mergem impreuna cu albinele la salcam, camionul fiind al lui. Am pus bani de motorina si am inceput sa cautam un loc de salcam. Dupa 400 de km, am rezolvat treaba si urma sa pornim urmatoarea noapte la drum. Am stors rapita iar in jurul orelor 24 am inceput pregatirile. A adus in discutie timpul in care mai trebuie sa-si pregateasca si el lazile si am ajuns la concluzia sa amanam plecarea pe maine seara. A doua zi ma anunta ca s-a razgandit si nu mai doreste sa vina la salcam si imi da banii inapoi pt deplasarea pe care am facut-o impreuna. Asa s-a gandit el ca este corect, chiar daca i-am explicat care sunt pierderile mele. Binenteles ca nu am primit banii, deoarece acest gen de persoane renunta foarte usor la masca de pe fata cand este nevoie.
In concluzie incercati de fiecare data sa aveti un plan de rezerva cand lucrati cu astfel de oameni.
Eu am ales varianta sa raman in continuare la rapita si sa colectez polen.
Mersi Nik.

Citeste si →   Propolisul in concentratia care alunga bolile

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

0 comentarii pentru “Tupeu de borfas sau linge unde scuipa ?

  1. unul anonim spune:

    Tupeu? Borfas? Linge unde scuipa? Vad ca ai devenit elitist domnule Sabadus si ca iti place denaturarea lucrurilor. Si reclama gratuita. BRAVO!
    Sa-ti fie calea batuta! Nu asa vei face cariera in domeniu. Cine stie stie, cine nu le vei demonstra…
    Restul e istorie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *