Tara mea, legile mele.

Dupa cum am promis, revin cu unele povestiri pe unde am umblat si nu am avut timpul necesar in acele zile sa va descriu cat de frumoasa este aceasta tara, dar si cat de „isteti” sunt unii oameni …
In cautarea unui loc unde sa duc albinele la salcam, am umblat vreo 400 de km si am vazut tot felul de apucaturi in graba pt „supravetuire”. Am vazut apicultori care au amplasat lazile cu albine la 1 m de marginea drumului, am vazut roadele muncii unora care au blocat pur si simplu o cale de acces pt a nu mai reusi sa treaca cineva cu albine de acel loc, sa ramana cules doar pt albinele lor, … am vazut ca acest an a fost un an al disperarii pt apicultori. Totusi au fost multi care si-au pastrat omenia inainte de toate. In graba mea contra timp nu am reusit sa fac prea multe poze, dar n-am reusit sa ma abtin si sa nu fac aceasta poza, deoarece este o opera, intrecandu-i pe toti. Omul avand terenul lui, sau l-a inchiriat, dupa ce l-a ingradit frumos, s-a gandit ca este bine sa anunte ca nu au voie … dar mai bine dati un clik pe prima poza.
In concluzie oricine cumpara terenul din vecinatatea lui ii era interzis sa-l foloseasca conform legilor din Romania ?
Da, pt unii FOAMEA DUPA BANI nu are limite si bun simt.

Citeste si →   Ce cauta apicultorii in aceasta perioada ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *