Sunt Român

Sunt Roman si tocmai pentru acest motiv o sa particip si eu la initiativa care am gasit-o la Chinezu pe blog.

De ce iubiti Romania?
Pentru ca suntem prosti ! Ar trebui sa ne iubim semenii, sa ne respectem, sa fim o comunitate. Tocmai pe cei care nu-i suportam mai mult (unii dintre noi) sunt mai uniti si se ajuta reciproc mai mult decat noi (ungurii si tiganii). Candva Ardealul se apropia sa devina cu adevarat o comunitate, dar a fost distrus de cateva jocuri piramidale.
Daca ne-am iubi semenii cu adevarat, asa cum ne iubim locurile natale, daca am fi deschisi la ceea ce putem realiza prin UNIRE, am deveni cea mai vizitata tarisoara si cea mai apreciata. Am reusi impreuna foarte multe lucruri bune. Am reusi impreuna sa inlaturam CORUPTII din toate institutiile statului, chiar si de la putere.
Daca ne uitam in urma cu cativa ani (nu neaparat numai cu 21 de ani) observam ceea ce s-a facut daca am fost impreuna, hotarati pentru ceva mai bun, pentru un viitor al copiilor nostri.
Singurele probleme care ne stau in calea fericirii, pentru a reusi SA IUBIM ROMANIA, este comoditatea, nepasarea si implicarea.
Totusi cu parere de rau in aceste momente nu pot spune cu adevarat ca IUBESC ROMANIA, dar am speranta sa spun acest lucru intr-un timp cat mai scurt, impreuna cu voi, cei care doriti cu adevarat ca si mine sa strigam din inima (nu prefacuti) IUBESC ROOOOOOOOOOOOMANIA !!!
Daca iubiti Romania, sau vreti sa faceti ceva pentru Romania, in asa fel incat sa fie iubita dati un click aici
Citeste si →   Am reusit sa instalam biroul.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *