Sportivii romani si Jocurile Olimpice.

Azi mi-am facut timp sa duc mai departe isprava lui Chinezu. Tot astazi am avut timp sa urmaresc proba de atletism, un sport care mi-a placut si inca imi place. L-am practicat la un nivel de hobby si la cateva mici concursuri. Este o proba a nervilor, psihica si mult calcul. Binenteles la orice sport este nevoie de ambitie si renuntarea la multe lucruri placute.
Ceea ce nu stiu foarte multi dintre noi este durerea sufleteasca in momentul cand muncesti enorm si nu reusesti sa urci pe podium. Nu este de ajuns aceasta durere, dar o mai apasa si cei care habar nu au de sport si sunt nemultumiti de prestatia ta.
Ma bucur enorm ca Gerovital sustine echipa Olimpica a Romaniei si este sponsorul principal, iar in acest moment trebuie sa-i sustinem si pe facebook.
Indiferent de rezultatele sportivilor romani la Jocurile Olimpice, eu ii felicit din tot sufletul si as vrea sa fim cati mai multi sa le multumim si celor care ne reprezinta, nu neaparat castigatorilor.

Citeste si →   Fan courier de tot rahatul sau angajati dobitoci ?

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

4 comentarii pentru “Sportivii romani si Jocurile Olimpice.

  1. Sunshine spune:

    Felicitari celor care au luat deja medalii si felicitari si sportivilor care au muncit din greu. Participarea tuturor inseamna mult pentru romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *