Puncte de Fidelitate – Avantaje, Termeni si conditii

Puncte de fidelitate – Magazin online Stupina Săbăduș (www.mieresabadus.ro)

Punctele de Fidelitate reprezinta bonusul prin care Stupina Sabadus (mieresabadus.ro) isi recompenzeaza clientii fideli care decid sa faca un Cont de cumparator pe magazinul online.

De ce este necesar ca un client sa-si faca cont de utilizator inainte de a plasa comanda, pentru a putea beneficia de puncte de fidelitate?

Inregistrarea cu nume de utilizator (adresa de email) si parola este singura modalitate prin care platforma poate sa recunoasca un client care a mai cumparat din magazin si poate sa-i asocieze/cumuleze punctele de fidelitate.

Cum functioneaza programul de fidelizare?

Pentru fiecare comanda plasata si finalizata pe site-ul nostru primiti puncte de fidelitate, in functie de valoarea comenzii. Punctele se vor acorda astfel:

 • 1 leu cheltuit va aduce 1 punct de fidelitate (ex.: cumpararea in valoare de 200 lei = 200 puncte de fidelitate).
 • conversia punctelor de fidelitate se face astfel: 1 pct fidelitate = 0.05 lei (ex: 200 pct = 10 lei);
 • crearea unui cont de utilizator (cu nume de utilizator si parola) va aduce 100 de puncte bonus.

Puncte de Fidelitate – Conditii generale

 1. punctele de fidelitate se acorda doar daca sunteti client inregistrat (cu nume de utilizator si parola; NU se pot castiga daca faceti cumparaturi fara autentificare cu adresa de email si parola → vezi mai jos cum creezi un cont pe mieresabadus.ro);
 2. Punctele acumulate se pot utiliza pentru a achita integral sau partial o comanda pe site-ul nostru, cu conditia de a acumula minim 100 de puncte in cont;
 3. punctele de fidelitate nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri din magazin (produsele care sunt afisate deja cu discount NU genereaza puncte de fidelitate);
 4. punctele de fidelitate nu sunt transmisibile;
 5. se acorda puncte si pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate;
 6. punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de transport;
 7. taxele de transport nu genereaza puncte de fidelitate;
 8. anularea sau returnarea unei comenzi in care s-au acumulat puncte de fidelitate atrage dupa sine anularea punctelor de fidelitate obtinute in respectiva comanda.
 9. Punctele de fidelitate sunt valabile 365 de zile de la castigarea lor, fiind disponibile spre folosire la orice comanda ulterior obtinerii lor.

Punctele de fidelitate acumulate vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi si in panoul Contul meu (vezi imagini mai jos). Fiecare produs are asociat punctajul de fidelizare.

Panoul Contul meu – Puncte de fidelitate acumulate
Puncte de fidelitate asociate produselor

Atentie!

 • Punctele de fidelitate devin active si pot fi folosite doar dupa procesarea completa a comenzii.
 • Daca timp de 365 de zile de la obtinere nu sunt utilizate in achitarea unei comenzi, punctele de fidelitate obtinute se anuleaza (pct. 9 din Conditii generale).

Cum iti creezi un cont pe www.mieresabadus.ro?

Iti poti crea cont pe magazinul online in doua feluri:

 1. Creare cont de utilizator folosind butonul de Utilizator din dreapta sus;
  Pasul 1
Apasa (click) pe iconita indicata de sageata

Pasul 2

Completeaza datele de inregistrare

Tot aici, poti opta pentru introducerea datei de nastere (fii linistit, datele tale personale sunt in siguranta la noi, le folosim doar pentru a lua legatura cu tine si poti cere oricand stergerea lor) sau pentru abonarea printr-o simpla bifa la newsletter-ul nostru.

De ce sa introduci data de nastere?

De ziua ta iti trimitem un voucher cadou ce contine extra puncte de fidelitate. Data de nastere trebuie introdusa in formatul An-luna-zi. Ex.: 1992-04-23

De ce sa te abonezi la newsletter?

Iti trimitem informatii despre toate noutatile si promotiile noastre, avand astfel posibilitatea sa profiti de ofertele noastre de sezon.

2. Creare cont de utilizator la completarea datelor unei comenzi. → La finalul procesului de lansare a unei comenzi, poti opta pentru crearea unui cont la finalul coloanei ce contine datele de facturare (DETALII COMANDA) printr-o simpla bifa la casuta Creezi un cont?. Tot ce trebuie sa adaugi in plus fata de lansarea unei comenzi fara cont este sa introduci o parola. Platforma va asocia automat adresa ta de email cu parola introdusa.

Creare cont de Utilizator in timpul procesului de finalizare comanda

De ce sa iti creezi cont de utilizator pe www.mieresabadus.ro?

 • Avand un cont de utilizator pe magazinul nostru beneficiezi de posibilitatea de acumulare a punctelor de fidelitate;
 • La urmatoarele comenzi nu mai este nevoie sa pierzi vremea completand datele de livrare si facturare, acestea se completeaza automat;
 • Ai acces complet la panoul de control care iti gestioneaza istoricul comenzilor, adresele de livrare, punctele de fidelitate etc. (vezi imagine panou mai jos).
Panou de control Contul Meu

Am uitat parola, ce pot face?

Daca ti-ai uitat parola, acceseaza pagina Contul meu si pe partea stanga, la sectiunea Autentificare, gasesti un link cu intrebarea Ti-ai pierdut parola? (sub casutele de autentificare). Dupa ce dai click pe acest link, completeaza adresa de mail si apasa pe butonul „Reseteaza parola”, urmand sa primesti pe adresa respectiva un mesaj continand un link care permite resetarea parolei tale.

Recuperare Parola pierduta

Daca ai nelamuriri sau vrei mai multe detalii, iti stam la dispozitie pe pagina de Contact sau la numerele de telefon:

 • 0763 609 637 – Simona Sabadus
 • 0756 212 964 – Ioan Sabadus