Propolisul in concentratia care alunga bolile

Cam asa arata concentratia de propolis. Nu este 30% cum spune cartea, cred ca ajunge undeva la 50%, deoarece doresc sa scurtez timpul de vindecare.Propolis

Cand concentratia de propolis este mult mai mare si rezultatele vindecarii si curatirii organismului apar mult mai repede cu tinctura de propolis.

Pot sa va spun sigur din experienta mea, ameliorarea unei dureri de gat a aparut dupa aproximativ 8 ore dupa ce am consumat de 3 ori tinctura de propolis. Cicatrizarea nu am fost atent dupa cat timp apare, dar va pot spune sigur ca nu apar infectii.

Cele mai multumitoare rezultate au fost dupa o operatie care nu s-a inchis si prietenul meu a fost nevoit sa mearga inapoi la medic sa-l mai taie de doua ori. A avut motivele lui sa nu ma asculte sa foloseasca tinctura de propolis dupa prima operatie. Dupa ce a suportat durerile si de la a doua operatie a folosit tinctura de propolis.

A fost multumit de rezultate si a spus ca nu a meritat sa suporte durerile si mai bine folosea tinctura de propolis dupa prima taietura.

Citeste si →   30 %

Poate intr-o buna zi o sa ne spuna chiar el rezultatele.

✅ Ai un VOUCHER de Reduceri? → Vezi aici cum îl poți folosi

Vreau sucuri NATURALE!

Și ție îți plac sucurile din fructe proaspete (de sezon), nepasteurizate, fără conservanți, fără fierbere și fără zahăr adăugat, NATURALE 100%?

Miere Săbăduș | Produse Apicole 100% NATURALE - cumpără produse direct din stup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *